23 Haziran 2015 Salı

Ramazan ayı boyunca, The istanbul EDITION'ın iftar ve sahur programları için özel olarak oluşturulan zengin büfe menüsü veya set menüleri içerisinde; soğuk başlangıçlar, çorbalar, geleneksel Türk meze tabakları, hafif ara sıcaklar, börekler, ızgaralar, Ramazan'a özel hafif tatlılar ve meyve tabakları geleneksel unsurlar muhafaza edilerek, Modern bir anlayışla sunuluyor.

Fırında Kuzu İncik, Beğendili Piliç Külbastı, Paçanga Böreği ve Cevizli Narlı Güllaç şef tarafından önerilen tabaklar içerisinde yer alıyor. Ramazan Şerbeti, boza, sahlep gibi geleneksel içecekler ise iftar yemeklerini özlenen ziyafetlere dönüştürüyor. Önceden rezervasyon şartiyla iftar davetleri için alternatif set menuler arasından tercih yapılabiliyor. 25 kisi ve üstü davetler için büfe olarak servis verilebiliyor. Zengin seçeneklerle sunulan Ramazan set menuleri hakkında detaylı bilgi için: 0 212 317 77 00

Konsept Otel yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa'daki ilk oteli, Açıldığı günden bu yana kişiye özel hizmet anlayışıyla İstanbul'un en çok tercih edilen otellerinden biri haline gelen The istanbul EDITION, yüksek kalite standartları, gösterişten uzak yalın zarafeti ve misafirlerine beklediklerinin ötesinde üstün kalitede hizmet sunma ilkesiyle tanınıyor.

Merkezi lokasyonu, Modern çizgi ve geleneksel öğelerin harmanlandığı yalın ve şık tasarımı ile öne çıkan Otel; misafirlerine, Ramazan ayı boyunca, konuklarını ağırlayabilecekleri, iftar yemeklerini ziyafete dönüştüren menü ve mekan seçenekleri sunuyor. Aileleri bir araya getiren iftar sofralarından, şahıs ve kurumların konukları ve paydaşlarına yönelik düzenleyeceği iftar davetlerine kadar geniş yelpazede çözümler sunan otelde; Screening Room, Drawing Room, Balo Salonu, farklı ebatlardaki stüdyolar gibi alternatif büyüklükte mekan ve menü seçenekleri bulunuyor.


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Dolar yatırımcıları dolarlarını satıyor! Dolar düşecek mi? Ekonomist Mahfi eğilmez resmen açıkladı!
Ekonomit Mahfi Eğilmez, yerel seçim sonrası döviz bozdurma eğiliminin nedenlerini grafiklerle açıkladı. Peki dolar kurunun sonu mu geldi? Dolar düşmeye devam edecek mi? İşte ayrıntılar...
Benleo Acıbadem'de 1 yıl boyunca ödeme yok! 
Esta Construction imzası taşıyan Benleo Acıbadem projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...
Bakan Uraloğlu'ndan bu şehirlere hızlı tren müjdesi!  Ulaşım süresi 2 saat 15 dakikaya inecek!
Merakla beklenen Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı ile ilgili olarak son dakika detaylarını duyuran Bakan Uraloğlu, projenin tamamlanmasıyla ulaşım süresinin 2 saat 15 dakikaya ineceğini açıkladı.
Banka banka 100 bin TL'nin güncel getirisi ne kadar?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son verileri kapsamında artışını devam ettiren 1-3 aylık mevduat faizinde dengelenmiş oldu. Buna göre, yüzde 68 civarında dengelenen 1-3ı.aylık mevduat faizleri yüzde 68,2 olarak belirtildi.
Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 86 milyonu geçti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) seyahat eden yolcu sayısının Türkiye nüfusunu geçerek 86 milyon 100 bin kişinin üzerine çıktığını açıkladı.