21 Haziran 2015 Pazar

KaleKent’ten ‘Babalar’a özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen Kalekent'te metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlarken, yüksek Yatırım değeri ile kazançlı yatırımın kapısı aralanıyor…

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında Beylikdüzü'nün kalbinde Avrupa Birliği (AB) standartlarındaki en büyük yeşil alanına komşu olan Kalekent projesinde, Babalar Günü'ne özel peşin veya kredili satışlarda % 10+ %2 indirim kampanyası düzenleniyor.

Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, yüzde 60'ını satışının tamamlandığı Kalekent projesinde Babalar Günü'ne özel peşin veya kredili satışlarda % 10+ %2 indirim kampanyası ile son Yatırım fırsatları sunduklarını söylüyor.

Metrekaresi 3 bin 500 TL’den başlıyor

Az katlı mimarisi ve özel konumu ile bölgede dikkat çeken projede metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başladığını belirten Sönmez Aydın, "KaleKent projesi, Beylikdüzü'nün AB standartlarındaki en büyük yeşil alana komşu olması ile oksijeni bol bir alanda yükseliyor. Projemiz, ailelere yönelik 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı 1471 Daire ile 55 adet işyerinden oluşuyor. Yaşamın başlamasına sayılı günlerin kaldığı KaleKent projemizde, yatırım ya da oturum amaçlı Konut alacaklara kısa zamanda oturum ya da kiralama yapma fırsatı da sunuyoruz" diye konuşuyor.

Yeşilin kalbinde huzurlu yaşam

Yeşilin kalbinde huzurlu bir yaşam sunan KaleKent, merkezi lokasyonu ile okul, kreş, alışveriş noktaları ile Beylik Pazarı gibi ailelerin çok sık olarak gittikleri noktalara yakınlığı ile de öne çıkıyor. metrobüs ile ulaşımı kolaylaşıp yatırım değeri yükselen Beylikdüzü, metro, hızlı tren gibi önümüzdeki dönemde bölgeye uzanacak yeni Ulaşım projeleri ile değerine değer katmaya devam edecek.

Kalekent iletişim

www.kalekent.com.tr

444 38 07

0212 863 11 11


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

1933'de İstanbul'da 15 milyon lira değerinde milli emlak varmış!
1933 yılında İstanbul'da hazinenin daha doğrusu devletin 15 milyon lira değerinde milli emlaka sahip olduğu belirtilmiş.
Benleo Acıbadem'de 1 yıl boyunca ödeme yok! 
Esta Construction imzası taşıyan Benleo Acıbadem projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...
Vakıf GYO İki Konak'ta son dakika gelişmesi! 4.4 milyarlık sözleşme sona erdirildi!
Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesinde son dakika gelişmesi yaşandı. Söz konusu projenin yüklenici sözleşmesi iki taraflı olarak sona erdirildi. İşte detaylar...
Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 86 milyonu geçti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) seyahat eden yolcu sayısının Türkiye nüfusunu geçerek 86 milyon 100 bin kişinin üzerine çıktığını açıkladı. 
Süheyl Batum'dan Florya tepkisi: '500 milyon dolar zararı göz önüne alarak orayı sattırmam'
Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Süheyl Batum, Florya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "500 milyon dolar zararı göz önüne alarak orayı sattırmam" dedi.