20 Haziran 2015 Cumartesi

İstanbul Üsküdar'daki Koç Holding Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, açık şekilde yapılan oylama sonucunda Asil ve Yedek Yönetim Kurulu ile Asil ve Yedek Denetim Kurulu Üyeleri oybirliğiyle seçilmiştir.

Dernek tüzüğüne göre üç yıllığına belirlenen Yönetim ve Denetim Kurulları'nın Asil ve Yedek Üyeleri şu isimlerden oluşmuştur:

Yönetim Kurulu Üyeleri - Asil Liste        

RAHMİ M. KOÇ                                           

TEZCAN YARAMANCI                                 

EŞREF CERRAHOĞLU                                   

İBRAHİM YAZICI                                           

JONATHAN BEARD                                    

METİN KALKAVAN         

VERA BULGURLU           

ALDO KASLOWSKİ         

Başaran Ulusoy        

HAMDİ AKIN    

ALİ Ülker          

ŞADAN KAPTANOĞLU 

ERDAL BAHÇIVAN          

Turgut Konukoğlu

ŞÜKRAN GÜZELİŞ           

Yönetim Kurulu Üyeleri - Yedek Liste

MEHMET ALİ BERKMAN

SEMİH DENİZ

Teoman YELKENCİOĞLU

Ömer Akat

TAMER KIRAN

              

Denetim Kurulu - Asil Liste                      

CENGİZ KAPTANOĞLU                               

ALİ TARIK UZUN                                           

AHMET BEDRİ İNCE  

                                  

Denetim Kurulu - Yedek Liste

İBRAHİM MURAT ÇAĞLAR

OĞUZ ENBERKER

SÜLEYMAN ALTUNAY


Genel Kurul toplantısının ardından yeni Yönetim Kurulu, dernek tüzüğü  gereği görev dağılımını üyeleri arasında yapmıştır. Oybirliğiyle alınan kararla;

Yönetim Kurulu Başkanı –                          Tezcan M. Yaramancı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı –        İbrahim Yazıcı

Sekreter Üye -                                               Şadan Kaptanoğlu

Sayman Üye -                                                Jonathan Beard

olarak belirlenmiştir.
 

Seçim sonrası Sayın Yaramancı,Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine şu mesajı verdi: "Son üç yıldır Yönetim Kurulumuz'da görev yapan Sayın Nursen Gündüz ile Denetim Kurulumuz'da görev yapan Sayın Şadan Kalkavan'ı ebediyete uğurlamak zorunda kaldık. Kendilerini özlem, saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum.  Bu arada Yönetim ve Denetim Kurulu'ndaki görevleri sona eren Sayın Ömer sabancı, Sayın Mehmet Torun, Sayın Murat Ülker ve Sayın Gündüz Kaptanoğlu'na içten teşekkürlerimi sunmaktayım. Ayrıca yeni dönemde Denetim Kurulumuzun başına geçen eski Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Cengiz Kaptanoğlu'na da görevi sırasında yaptığı önemli katkılardan dolayı teşekkürü borç bilirim.
Aramıza yeni katılan Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Ali Ülker, Sayın Erdal Bahçıvan, Sayın Şadan Kaptanoğlu, Sayın Turgut Konukoğlu ve Sayın Şükran Güzeliş ile Denetim Kurulu üyemiz Sayın Ahmet Bedri İnce'ye hoş geldiniz diyorum. Bu arkadaşlarımızın vizyon ve enerjileri eminim bize büyük güç katacaktır."

M.Akşit Özkural

Genel Müdür
DenizTemiz Derneği/ TURMEPA 

Yorumlar

Diğer Haberler

Naci Görür'den Bursa depremi açıklaması geldi! Marmara'yı uyardı! Enerjiyi geç biriktiriyor ama tehlikeli
Bursa'nın Gemlik ilçesinde 3,9 büyüklüğündeki depremin ardından 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.  Prof. Dr. Naci Görür, "Enerjiyi geç biriktiriyor ama tehlikeli." dedi.
Belediyelerden iki şehirde 882 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık 31 arsa!
Bilecik ve Erzincan’da yer alan 31 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedelleri 882 bin TL’den başlıyor.
Marriott Executive Apartments Istanbul Investvadi açılıyor!
Marriott Executive Apartments Istanbul Investvadi hizmete açılıyor. İş ve alışveriş merkezlerine yakın konumuyla dikkat çeken otel, hem iş hem de turistik amaçlı seyahat eden misafirlerine ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunuyor.
TOKİ 173 bin TL peşinatla konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yeni projesi için başvurular yarın başlıyor. Söz konusu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 
TOKİ Konya projesi için düğmeye bastı! Selçuklu’ya 444 konutluk yeni proje geliyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Selçuklu’da inşa edeceği 444 konutluk yeni proje için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.