20 Haziran 2015 Cumartesi

Girişimin kurucusu Mehmet SERT anahtarteslim.com üzerinde uzun zamandır iş modeli hakkında düşündüklerini,amaçlarının iş dünyasında bulunan tüm sektöre hitap eden anahtarteslim.com markasının kobilere,işletmelere ve insan kaynaklarına katma değer sunmayı amaçladıklarını belirtti.Öncelikle Emlak,inşaat,Otomotiv ve Hizmet Sektörü ile açıkpazar modülü ile parekende de yer alacaklarını belirtti.anahtarteslim.com olarak eklenecek modüller hakkında bilgilendiren kurucu Mehmet Sert anahtarteslim.com Harita uygulaması ile birlikte üye olan ve mağaza açan kullanıcılara müşteri desteği sağlayacaklarını, örneğin yolda aracı arıza yapan bir kullanıcı kendisine en yakın çekici veya tamirciyi bulacak,navigasyon olarakta sistemi kullanarak üye işyerinin kapısına kadar ulaştırabilecek olması ayrı bir özellik taşıması planlanmaktadır.

Ayrıca anahtarteslim.com da mağaza açan işyerleri ve kobiler için Anahtar teslim kart uygulaması ile müşteri kitlesini büyütecekler,her işyerinde Anahtar teslim çözüm ortağı bilgileri ve görselleri yer alacak,üye işyerleri yapacak olduğu kampanya ve duyurulardan müşteri hedef kitlesine duyurusunu sağlayacak,müşterilerine anında indirim veya puan uygulaması sağlayacaklardır.

anahtarteslim.com sırasıyla  diğer palnlamalarında bulunan iş modülleri ve fazları devreye alacaklar,amaçlarının üye iş yerlerini müşteri ve kazanç desteği sağlayarak üye işyerleri ile iş ilişkilerini sürdürmeleri sağlanacak,üye yaptık işiniz bitti mantığıyla asla çalışmayacaklarını,bunun için haftalık veya 15 günlük her iş yerini ziyaret edecek satış temsilcilerin oluşturacaklarını,bununla ilgili pilot bölge olarak önce Ege Bölgesi ve İstanbul kanalında başlayacaklarını gerekirse bölge çözüm  ortaklıkları oluşturarak,tüm iş yerlerini ve bölgeyi bilen  çözüm ortaklıkları oluşturulmasından yana olduklarını belirtti.

Ayrıca Türkiyede ilk defa portalda ilan kart uygulamasına yer vererek bireysel kullanıcılar için ilan kartla Kredi ve havale masrafına gerek kalmadan ilan verme özelliği bulunan kazı ilan ver kartlarının kullanılacağını,kartların tüm satış noktalarında yer alarak görsellerle desteklenerek,amaçlarının satış noktalarınıda  kazanç sağlayarak markalarının bilinirliğini artırmak olduğunu belirtti.

www.anahtarteslim.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Kiraya yapılan 10 puanlık artış ölüm riskini yüzde 8 artırıyor!
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarının kiracıların sağlığını da etkilediği ortaya çıktı. Aşırı stresin neden olduğu kalp, şeker ve yüksek tansiyon gibi hastalıkların artmasının ölüm riskinin de artmasına sebep olduğu belirtildi.
1933'de İstanbul'da 15 milyon lira değerinde milli emlak varmış!
1933 yılında İstanbul'da hazinenin daha doğrusu devletin 15 milyon lira değerinde milli emlaka sahip olduğu belirtilmiş.
Dolar yatırımcıları dolarlarını satıyor! Dolar düşecek mi? Ekonomist Mahfi eğilmez resmen açıkladı!
Ekonomit Mahfi Eğilmez, yerel seçim sonrası döviz bozdurma eğiliminin nedenlerini grafiklerle açıkladı. Peki dolar kurunun sonu mu geldi? Dolar düşmeye devam edecek mi? İşte ayrıntılar...
Banka banka 100 bin TL'nin güncel getirisi ne kadar?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son verileri kapsamında artışını devam ettiren 1-3 aylık mevduat faizinde dengelenmiş oldu. Buna göre, yüzde 68 civarında dengelenen 1-3ı.aylık mevduat faizleri yüzde 68,2 olarak belirtildi.
Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Geniş araba sevenler hemen bakın! Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!
Dizel Manuel, Benzinli Manuel ve Otomatik motor seçenekleriyle Yeni Ford Tourneo Courier, bayilerde yerini aldı. Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!