20 Haziran 2015 Cumartesi

Kuveyt'te reklam, organizatörlük ve Gayrimenkul üzerine 3 ayrı şirketi bulunan Ehab Allam özellikle Bosna - Hersek ve Londra'da Gayrimenkul ve Turizm üzerine gerçekleştirdiği yatırımlarını Ordu'da da hayata geçirmek istediğini kaydetti.

TANITIM ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ
Ordu'nun marka Şehir olması için Turizm tanıtım çalışmalarına ağırlık verildiğini de belirten Vali Balkanlıoğlu, "Trabzon ve Rize'de yoğunlaşma olduğunu görüyoruz. Bu illere baktığımızda güzellik namına ne varsa Ordu'da da fazlasıyla mevcut. Bozulmamış doğasıyla çok daha farklı güzelliklere sahip. Ordu - Giresun havalimanı'nın açılmasıyla birlikte turizmde bir hareketlik var. Ordu'nun turizmde bir marka Şehir olması amacıyla tanıtım çalışmalarına ağırlık veriyoruz" dedi.

TURİZMDE BEN DE VARIM DİYECEK
Ordu'nun turizm sektöründe, gelecekte Karadeniz'de bir numara olacağını da iddia eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Suudi Arabistan ve Kuveyt'ten Yatırımcılar gelmişti. Onlarla da görüşmelerde bulunmuştuk. Bu da gösteriyor ki, önümüzdeki dönemde Yatırımcı ve turizm anlamında o bölgelerden çok sayıda ziyaretçilerimiz olacak ve Ordu hem iç hem de dış turizmde ben de varım diyecek" diye konuştu.

Yorumlar

Diğer Haberler

Şehir Plancısı Buğra Gökce: Artık daha küçük, bakımı daha kolay konutlar yapılmalı!
Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından konut üretiminde değişikliklerin olması gerektiğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...
Benleo Acıbadem'de 1 yıl boyunca ödeme yok! 
Esta Construction imzası taşıyan Benleo Acıbadem projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...
Banka banka 100 bin TL'nin güncel getirisi ne kadar?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son verileri kapsamında artışını devam ettiren 1-3 aylık mevduat faizinde dengelenmiş oldu. Buna göre, yüzde 68 civarında dengelenen 1-3ı.aylık mevduat faizleri yüzde 68,2 olarak belirtildi.
Dolar kuru neden sabitlendi?
Dolar son bir aydır yatay halde setrini sürdürüyor ve analistler de dolarda 30 TL'nin altını dillendirse de Merkez Bankası'nın sene sonu dolar tahminlerinde dolar 36 Türk Lirası olarak açıklandı.
Kiraya yapılan 10 puanlık artış ölüm riskini yüzde 8 artırıyor!
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarının kiracıların sağlığını da etkilediği ortaya çıktı. Aşırı stresin neden olduğu kalp, şeker ve yüksek tansiyon gibi hastalıkların artmasının ölüm riskinin de artmasına sebep olduğu belirtildi.