20 Haziran 2015 Cumartesi

Eğlence ve mutluluk bulaşıcıdır…

Canpa, çalışan mutluluğu için gerçekleştirdiği rutin etkinliklerini "evden kaçış" ile sürdürüyor

Canpa Yönetim Kurulu üyesi Murat Özcan: 

İş dışı sosyal aktiviteler, işini ve iş yerini daha çok seven, mutlu çalışanlar doğuruyor. Bu da etkinliklerimize çeşitlilik ve hız vermemize yol açıyor.

Mutlu çalışan" odaklı iş anlayışı ile verimi ve başarıyı arttıran Canpa, rutin iş dışı aktiviteleri kapsamında bu kez "evden kaçış" dedi. Tüm dünyada son yılların en sevilen oyunlarından "evden kaçış", katılanlara heyecan dolu anlar yaşatıyor. Canpa çalışanları topluca katıldıkları oyun ile iş stresini atmak yanında Enerji depoladıklarını belirtiyor.

Değişen iş trendlerinin başında çalışanı mutlu etmeye yönelik, kurum içi iletişimi güçlendiren, stres faktörünü ortadan kaldıran, aidiyet ve ekip ruhunu geliştiren etkinlikler yer alıyor. Başarı düzeyini en üst seviyede tutmanın anahtarı mutlu çalışan diyen bir yönetim anlayışı ile hareket eden Canpa, çalışanlarıyla her ay uyguladığı toplu etkinlikler kapsamında bu kez Türkiye'de de yeni uygulanmaya başlanan "evden kaçış oyunu" için bir araya geldi.

Canpa Çalışanlarından Şifreli Etkinlik

Türkiye'nin önde gelen izolasyon firmalarından Canpa İzolasyon yönetim kurulu üyesi Murat Özcan, çalışanlarla birlikte Ankara The Escape'de keyifli bir oyuna katıldı. Birkaç ekip olarak oynanan oyunda Canpa çalışanları sadece izolasyon alanında değil şifreleri çözmekte de başarılı olduklarını gösterdiler.

Çalışanlarına yönelik masaj, yoga gibi etkinliklerle sıkça çalışan mutluluğuna ne kadar önem verdiğini gösteren Canpa İzolasyon, ekip olarak eğlenmek için yeni trendleri gözden kaçırmıyor. Ekip olarak farklı aktiviteleri denemeyi sevdiklerini söyleyen Murat Özcan; "Bizim düşüncemiz birlikte eğlene biliyorsanız birlikte çalışabilirsiniz. Canpa ekibi de birlikte eğlenmeyi seviyor. Bizce başarımızın en önemli sebeplerinden biri de bu" dedi.

Yalıtım sektörünün lider firmalarından Ankara merkezli Canpa, yoga, masaj, toplu yapılan oyunlar gibi aktiviteler ile çalışanların hayatını daha konforlu hale getirecek pek çok sosyal etkinlik gerçekleştiriyor.

Mutlu çalışanların iş veriminin de arttığına dikkat çeken Canpa Yönetim Kurulu üyesi Murat Özcan, şunları söyledi:

Mutluluk bulaşıcı… İş ortamından keyif alarak çalışan, işini daha da severek yapıyor ve verimi de yükseliyor. Aidiyet duygusu gelişiyor, iş arkadaşlarıyla ilişkilerinden tutun da çevre ile ilişkilere kadar bu mutluluk yansıyor. Canpa olarak her alanda bu konuya önem veriyor, faydalarını da görüyoruz. Ortağı olduğumuz Regnum Sky Tower Projesi de "mutlu ofisler" mottosu ile hayata geçiyor. Mutlu çalışan mutluluğu da bulaştırır, ofiste, iş ve sosyal hayatta başarının anahtarı buradan geçiyor; bu yaklaşımımızın sonuçlarını da görüyor, mutlu, istekli, yaratıcı ve başarılı çalışanlarla biz de mutlu oluyoruz.

Yorumlar

Diğer Haberler

Vesta Muğla’da 6 milyon 250 bin TL’ye 2+1! Teslimler 2026 Ekim’de!
Muğla Menteşe’de Emtisi Turan İnşaat tarafından inşa edilen Vesta Muğla projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların satış fiyatları 6 milyon 250 bin TL’den başlıyor. 
TOKİ Konya projesi için düğmeye bastı! Selçuklu’ya 444 konutluk yeni proje geliyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Selçuklu’da inşa edeceği 444 konutluk yeni proje için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.
Yıldırım Demir Çelik’e 1 yıl kesin konkordato süresi!
İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yıldırım Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile şirket ortağı Yıldırım Bozkurt’un konkordato başvurusunu değerlendirerek, 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verdi.
Ekonomist Barış Soydan: Konut piyasasının önündeki en büyük engel faiz!
Konut piyasasını değerlendiren Ekonomist Barış Soydan, konut fiyatlarında yaz aylarında yüksek bir artış beklemediğini açıkladı.
Zümrüt Pazarlama Tekstil iflasına karar verildi!
İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Zümrüt Pazarlama İthalat ve İhracat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu reddetti ve şirketin iflasına karar verdi.