20 Haziran 2015 Cumartesi

Okulların kapanması ile tatile merhaba diyen küçükler, ANKAmall’da birbirinden renkli sürprizlerle karşılanıyor

Yenilenen ANKAmall, okulların kapanışı ile çocuklara dopdolu bir etkinlik programı sunuyor. Karne alan çocuklar önce sürpriz hediyelerle ödüllendiriliyor. Karne ağacına asılan karneler gurur tablosu oluştururken ilk hediyeler de ANKAmall’dan geliyor.

Tatile ANKAmall’da başlayan çocuklar son günlerin en sevilen karaktererinden Niloya ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor. 1. Katta kurulan Niloya Evi’nde oyunlar oynayan minikler, ,farklı etkinliklere katılarak Niloya ile birlikte dans ediyor, coşuyor.

Konserler veren Niloya, çocukları da gösterisine dahil ederek, halaydan, balık tutma dansına kadar birbirinden farklı danslarla miniklere unutulmaz anlar yaşatıyor.

13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen oyunlar, aktiviteler Niloya ile sınırlı kalmıyor; daha önce de kurulan kampıyla çok sevilen Geronimo yeniden çocuklarla buluşuyor. Kızılderili Kampında yüzleri boyanan çocuklar otantik giysilerle kampa girerek, davul çalma, at binme, çamur atölyesi, balık tutma, top atma ve Kızıl Boğa ile fotoğraf çektirme gibi Kızılderililerin yaşam etkinliklerini temsil eden alanlarda farklı bir deneyim yaşıyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Benleo Acıbadem'de 1 yıl boyunca ödeme yok! 
Esta Construction imzası taşıyan Benleo Acıbadem projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...
Banka banka 100 bin TL'nin güncel getirisi ne kadar?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son verileri kapsamında artışını devam ettiren 1-3 aylık mevduat faizinde dengelenmiş oldu. Buna göre, yüzde 68 civarında dengelenen 1-3ı.aylık mevduat faizleri yüzde 68,2 olarak belirtildi.
Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Geniş araba sevenler hemen bakın! Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!
Dizel Manuel, Benzinli Manuel ve Otomatik motor seçenekleriyle Yeni Ford Tourneo Courier, bayilerde yerini aldı. Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!
Dolar yatırımcıları dolarlarını satıyor! Dolar düşecek mi? Ekonomist Mahfi eğilmez resmen açıkladı!
Ekonomit Mahfi Eğilmez, yerel seçim sonrası döviz bozdurma eğiliminin nedenlerini grafiklerle açıkladı. Peki dolar kurunun sonu mu geldi? Dolar düşmeye devam edecek mi? İşte ayrıntılar...
Kiraya yapılan 10 puanlık artış ölüm riskini yüzde 8 artırıyor!
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarının kiracıların sağlığını da etkilediği ortaya çıktı. Aşırı stresin neden olduğu kalp, şeker ve yüksek tansiyon gibi hastalıkların artmasının ölüm riskinin de artmasına sebep olduğu belirtildi.