20 Haziran 2015 Cumartesi
MALL OF İSTANBUL’DA EFSANE GECE

Efsane İndirim kapsamında stoklarla sınırlı binlerce ürün özel fiyatlarla saat 24.00'e kadar satışa sunuldu. Rekor sayıda ziyaretçi ağırlayan Mall Of İstanbul'da satışa sunulan ürünler kısa sürede tükendi. Murat Boz'un konseri ve Loft'un özel defilesi ile renklenen gecede Mall Of İstanbul, perakende dünyasının ünlü isimlerini de buluşturdu.

Alışveriş ile eğlenceyi birleştiren ve perakende, Turizm, gıda, ulaşım, konaklama gibi birden çok sektörü harekete geçiren İstanbul Shopping Fest'in en önemli etkinliği Mall of İstanbul'da gerçekleştirildi. 12 Haziran Cuma günü düzenlenen "ISF Efsane İndirim" gecesi kapsamında Mall Of İstanbul'da binlerce marka, çok özel fiyatlar ve indirim oranları ile saat 24:00'e kadar satışa sunuldu. Büyük ilgi gören gece boyunca Mall of İstanbul bir rekora da imza atarak yaklaşık yüzbin kişiyi ağırladı.

Perakende sektörünün en önemli temsilcileri Mall of İstanbul’da buluştu

Mall of İstanbul, İSF Efsane İndirim gecesinde perakende sektörünün üst düzey yöneticilerini de bir araya getirdi. İTO Başkanı ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ile Torunlar GYOYönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un yanı sıra; Colins Ceo'su Yavuz Eroğlu,Adil Işık Giyim yönetim kurulu başkanı Adil Işık ve eşi,Atalar yönetim kurulu başkanı Feyzi Atabek,LCW yönetim kurulu başkanı Vahap Küçük,Penti yönetim kurulu başkanı Sami Kariyo,Big Chef Ceo'su Saruhan Tan,Collezione yönetim kurulu başkanı Ekrem Akyiğit ünlü sanatçı Murat Boz ile birlikte geleneksel Gong Töreni ile Efsane İndirimi başlattı. Ünlü patronlar geceye özel tezgâhın ardına da geçerek mağazalarında satış yaptı.

“Efsane İndirim” büyük ilgi gördü

350 mağazada binlerce ürün gece yarısına kadar özel fiyatlarla satışa sunuldu. 5 TL'ye tişört, 10 TL'ye pantolon satın alınabilen gecede ziyaretçiler ünlü markaların terliklerini 5 TL'ye alma fırsatını yakaladı. Ziyaretçi akını yaşanan gecede binlerce ürün kısa sürede tükendi.

Efsane İndirim Gecesinde Murat Boz rüzgârı esti

Türkiye'nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul'da "Efsane İndirim" gecesinde ünlü sanatçı Murat Boz da hayranları ile buluşarak özel bir performans sergiledi. Muhteşem bir konser veren sanatçı, Efsane İndirim Gecesi'nin açılışı için düzenlenen Gong Töreni'nde geleneksel geri sayımı da binlerce izleyicisi ile birlikte gerçekleştirdi.

Loft’dan Efsane İndirim’e özel defile

Gecede ünlü jean markası LOFT'da yeni sezon jean, ceket, gömlek ve t-shirt modellerini özel bir defile ile sergiledi. Aralarında Merve Büyüksaraç, Simge Tertemiz, Tuğba Melis Türk, Elif Ece Uzun, Ebru Öztürk, Kumru Kodamanoğlu ve Yelda Kara gibi ünlü modellerin görev aldığı defile geniş ürün gamıyla göz doldurdu

MALL OF İSTANBUL

Türkiye'nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar GYO tarafından 1.3 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen Mall of İstanbul; 23 Mayıs 2014'te ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

200 bin metrekare kiralanabilir alanı ve toplam 350 mağazası ile dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen markalarına ev sahipliği yapan, Türkiye'nin en büyük Alışveriş Merkezi Mall of İstanbul, İstanbul'un gelişen bölgelerinden Başakşehir'de Atatürk Havalimanını TEM'e bağlayan Prestij Yolu (eski Basın Ekspres) üzerinde yer alıyor.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın en büyük kapalı eğlence parkı MOİPARK, gurme lezzetleriyle GUSTO MOİ gibi farklı fonksiyonları içinde barındırmanın yanı sıra, sanatın yeni sahnesi MOİ SAHNE,16 salon, 3000 koltuk kapasiteli sineması Cinetech ve Ottomanya Osmanlı Müzesi ile de eğlencede beklentileri yükseltiyor.

Perakende Sektörünün ilk'leri ve en'lerini içinde barındıran Mall of İstanbul'a, 11 ayrı noktadan giriş yapılabiliyor.83 adet yürüyen merdiven ve 42 adet asansör ile iç ulaşımın sağlandığı Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine geniş koridorları ile kolay dolaşım ve alışveriş imkanı sunuyor.

Türkiye'de içerisinde 12 adet ile en fazla departman store bulunan AVM ünvanını taşıyan Mall of İstanbul, ayrıca en çok çocuk mağazasına sahip Alış veriş merkezi olarak ön plana çıkıyor.

Konsepti ve içinde yer alan farklı üniteleri ile Türkiye'nin en fonksiyonel alışveriş merkezi olan Mall of İstanbul, henüz geliştirme aşamasında bile birçok uluslararası ödüle layık görüldü. Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2011'de "En İyi Karma Kullanım Projesi" ve "En iyi Alışveriş Merkezi Geliştirme Projesi" kategorilerinde büyük ödül almaya hak kazanan Alışveriş Merkezi, yine aynı yıl içerisinde dünyanın önde gelen perakende ve eğlence sektörü dergisi Retail&Leisure tarafından düzenlenen The Global RLI Awards 2011'de, "Geleceğin Projeleri Üstün Başarı" ödülünü ve en son olarak 2015 yılında yapılan Solal Pazarlama Ödüllerinde B2B dalında ödül alarak başarısını kanıtladı.

Yorumlar

Diğer Haberler