20 Haziran 2015 Cumartesi

Fuzul Grup, Gayrimenkul sektörüne daha fazla yabancı Yatırımcı çekebilmek amacıyla Körfez ülkelerindeki ilk ofisin açılışını gerçekleştirdi. Nevita markası ile Orta Doğu'ya açılan Fuzul Grup, Riyad'da geçtiğimiz hafta büyük sermaye gruplarının katılımı ile bir organizasyon düzenledi. 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal,Türkiye'de Gayrimenkul sektörünün çok Dinamik olduğunu ifade ederek, "Yabancılar, özellikle de Orta Doğu ülkeleri Türkiye'ye hala yoğun ilgi gösteriyor.Bölgedeki yatırıma değer tek istikrarlı ülke olmamızın bunda etkisi büyük. Bizim mevcut projelerimize Orta Doğulu yatırım gruplarından çok fazla talep olduğu için, Nevita markası ile böyle bir yatırım yapmaya karar verdik, Riyad'da ilk ofisimizi açtık" dedi.

İlk önemli anlaşma, 8 milyon dolarlık

Akbal, Riyad'da ilk anlaşmayı da yaptıklarını vurgulayarak, "Suudi Arabistan, büyük bir pazar. Bugüne kadar daha fazla ilgi gösterilmesi gerekiyordu. Açılış için gittiğimizde ilk büyük anlaşmamızı da gerçekleştirdik. Arabistan'in ileri gelen yatırım grubuyla 8 milyon dolarlık ön anlaşmamızı imzaladık. Yıl sonu hedefimiz, 30 milyon dolar satışa ulaşmak. Sadece konut satmak değil amacımız, aynı zamanda Körfez sermaye grupları ile İstanbul'da ortak projeler gerçekleştirebiliriz" dedi.

Suudi Arabistan'da potansiyel gördüklerini belirten Akbal, 2015 yıl sonuna kadar Riyad'ın yanı sıra, Dammam ve Cidde'de ofis açmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Diğer Haberler

Yıldırım Demir Çelik’e 1 yıl kesin konkordato süresi!
İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yıldırım Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile şirket ortağı Yıldırım Bozkurt’un konkordato başvurusunu değerlendirerek, 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verdi.
Halk GYO İzmir Konak 1 binası Megapol Emlak Yatırım'a 370 milyon TL'ye satıldı!
Halk GYO, İzmir Konak-1 binasının Megapol Emlak Yatırım firmasına 370 milyon TL ile satılmasına karar verdi.
Tesko Mühendislik Doğalgaz İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!
Sinop 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, Tesko Mühendislik Doğalgaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 25 Haziran 2025 tarihinden itibaren üç ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.
Belediyelerden iki şehirde 882 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık 31 arsa!
Bilecik ve Erzincan’da yer alan 31 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedelleri 882 bin TL’den başlıyor.
OYAK İnşaat iki yeni projesi için düğmeye bastı! Prime Tower Maslak ve Mormarin Villas projeleri satışa çıktı!
İstanbul’da Prime Tower Maslak ve İzmir’de Mormarin Villas projeleri için düğmeye basan Oyak İnşaat, mimari kalite ve yaşam standartlarında çıtayı yükseltiyor.