20 Haziran 2015 Cumartesi

Fuzul Grup, Gayrimenkul sektörüne daha fazla yabancı Yatırımcı çekebilmek amacıyla Körfez ülkelerindeki ilk ofisin açılışını gerçekleştirdi. Nevita markası ile Orta Doğu'ya açılan Fuzul Grup, Riyad'da geçtiğimiz hafta büyük sermaye gruplarının katılımı ile bir organizasyon düzenledi. 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal,Türkiye'de Gayrimenkul sektörünün çok Dinamik olduğunu ifade ederek, "Yabancılar, özellikle de Orta Doğu ülkeleri Türkiye'ye hala yoğun ilgi gösteriyor.Bölgedeki yatırıma değer tek istikrarlı ülke olmamızın bunda etkisi büyük. Bizim mevcut projelerimize Orta Doğulu yatırım gruplarından çok fazla talep olduğu için, Nevita markası ile böyle bir yatırım yapmaya karar verdik, Riyad'da ilk ofisimizi açtık" dedi.

İlk önemli anlaşma, 8 milyon dolarlık

Akbal, Riyad'da ilk anlaşmayı da yaptıklarını vurgulayarak, "Suudi Arabistan, büyük bir pazar. Bugüne kadar daha fazla ilgi gösterilmesi gerekiyordu. Açılış için gittiğimizde ilk büyük anlaşmamızı da gerçekleştirdik. Arabistan'in ileri gelen yatırım grubuyla 8 milyon dolarlık ön anlaşmamızı imzaladık. Yıl sonu hedefimiz, 30 milyon dolar satışa ulaşmak. Sadece konut satmak değil amacımız, aynı zamanda Körfez sermaye grupları ile İstanbul'da ortak projeler gerçekleştirebiliriz" dedi.

Suudi Arabistan'da potansiyel gördüklerini belirten Akbal, 2015 yıl sonuna kadar Riyad'ın yanı sıra, Dammam ve Cidde'de ofis açmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Diğer Haberler

Başakşehir Güvercintepe Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!
İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 261 ada 7, 8, 9 parseller, 214 ada 1 ve 2 parseller Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. 
İnşaat sektöründe ezber bozan yeni sistem! Adını ilk TOKİ ile duyurdu!
Yeşil Holding tarafından 2007 yılında büyük bir Ar-Ge yatırımıyla kurulan RENCO’nun geliştirdiği RENCO Kompozit Yapı Sistemi ile inşat sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Binalar depreme karşı artık daha dayanıklı olacak...
Renault Clio'da 165 bin TL'lik dev indirim! Clio fiyat listesi 2024! 
Renault Clio'nun 2024 model yılı Clio modelinin Techno Esprit Alpine E-Tech full hybrid 145 hp versiyonunda bu aya özel 165 bin Türk Lirası'na varan indirim sunuluyor. İşte Clio fiyat listesi 2024...
Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!
Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.
Mevduat faizleri düşüşe geçti
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faiz artırımın ardından yükselen mevduat faizlerinde gerileme başladı. Ekonomist Barış Soydan, mevduat faizlerindeki düşüşe dikkat çekerek, “Uzun süre düşmemesi lazım” dedi.