20 Haziran 2015 Cumartesi

GRAND HYATT ISTANBUL’DA HAVUZ KEYFİ

Otelin yeşillikler içerisindeki bahçesinde yer alan ve adeta şehrin ortasında bir vahayı andıran havuzu, yaz boyunca her gün 08.00 - 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Grand Hyatt Istanbul'un bu özel havuzu, 26 m. uzunluğunda, 12 m. genişliğinde ve 1,5 m. derinliğindeki boyutlarıyla yüzme tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor. Ayrıca çoçuk havuzu da, doyasıya Eğlence için minik misafirlerimizi bekliyor.

Grand Hyatt Istanbul'un havuz başı cafe ve barı Gazebo'da, yaza özel olarak hazırlanan hafif lezzetlerle havuz keyfinizi taçlandırabilirsiniz. Dilerseniz İtalya'dan özel olarak getirtilen fırında pişen harika pizzalar ve pideler, dilerseniz grill bardaki özel lezzetler ve yaz sıcağında sizi serinletecek mükemmel kokteyllerle Gazebo yaz boyu misafirlerin hizmetinde olacak.

Grand Hyatt Istanbul Havuz Fiyatları:

Haftaiçi:                                            

Tek kişi 160TL, Çift kişi 260TL                            

Haftasonu:

Tek kişi 220TL, Çift kişi 320TL

•       0– 6 yaş çocuklara havuz ücretsizdir.

•       6 – 12 yaş çocuklar için %50 indirim uygulanmaktadır.

•       Tüm üyelik tipi ücretlerine KDV dahildir.

Aylık - sezonluk üyelikler ve detaylı bilgi için: Gaia Spa & Fitness Centre +90 212 368 1148 veya istan-gaia-spa@hyatt.com.

Detaylı Bilgi ve Görsel İçin:
Arzu Mildan/Medya İlişkileri Direktörü
Effect Halkla İlişkiler
TEL: 0212 269 00 69/GSM: 532 484 12 69

arzumildan@effect.com.tr

Grand Hyatt Hakkında

Grand Hyatt otelleri, etkileyici mimarisi ve son teknoloji servisi ile büyük şehirlerde ve Tatil lokasyonlarında birinci sınıf Konaklama hizmeti vermektedir. Deneyimli ve zevkli global gezginler, restoranlar, barlar, kaplıcalar ve fitness merkezlerinin yanı sıra kapsamlı bir iş ve toplantı olanakları için de  Grand Hyatt otellerinde konaklamayı tercih eder. Daha fazla bilgi ya da rezervasyon yaptırmak için, www.grandhyatt.com adresini ziyaret edin.

Yorumlar

Diğer Haberler

Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Geniş araba sevenler hemen bakın! Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!
Dizel Manuel, Benzinli Manuel ve Otomatik motor seçenekleriyle Yeni Ford Tourneo Courier, bayilerde yerini aldı. Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!
Akaryakıt fiyatları cep yakıyor! 18 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları...
Araç sahipleri hafta sonu benzin ve motorin fiyatlarında zam veya indirim var mı diye merak edip araştırıyorlar. Buna göre, İstanbul'da benzinin litre fiyatı ne kadar oldu ve 18 Mayıs 2024 benzin, motorin (mazot) ve LPG fiyatları nedir?
Benleo Acıbadem'de 1 yıl boyunca ödeme yok! 
Esta Construction imzası taşıyan Benleo Acıbadem projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...
Kiraya yapılan 10 puanlık artış ölüm riskini yüzde 8 artırıyor!
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarının kiracıların sağlığını da etkilediği ortaya çıktı. Aşırı stresin neden olduğu kalp, şeker ve yüksek tansiyon gibi hastalıkların artmasının ölüm riskinin de artmasına sebep olduğu belirtildi.
ŞOK 21 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim var...
ŞOK 21 Mayıs 2024 kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK markette yarın kamp malzemeleri, eletronik ürünlerde indirimler sizleri bekliyor.