20 Haziran 2015 Cumartesi

Sinpaş’ın ödüllü projesine Mektebim Koleji geldi

Mektebim Koleji, Sinpaş Yapı'nın Marina Ankara projesi içerisinde yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni bir kampüs açacak. Kolej'de, cep sinemasından, buz pisti ve yüzme havuzuna birçok olanak yer alırken, seçmeli dersler kapsamında Marina konseptine uygun olarak yelken eğitimlerinin de verilmesi planlanıyor. Anlaşma kapsamında, Mektebim Koleji geniş kampüs alanının yanı sıra, bugün Marina Ankara bünyesinde yer alan ve daha önce Sinpaş'ın Ankara Genel Müdürlük Binası olarak kullanılan ödüllü binasında hizmet verecek.

Sinpaş'ın 40 yılı aşkın birikimi ve geliştirdiği yüksek kalite ve Konfor standartlarıyla, Ankaralıların ihtiyaçları ve beklentileri tespit edilerek geliştirilen Marina Ankara, rengârenk yaşamıyla ve yenilikçi sosyal olanaklarıyla da başkentin yeni yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor.

Marina Ankara bünyesinde, yılın dört mevsimi kayak yapılabilecek, dünyanın en heyecanlı ve en Modern kayak pisti Snowland; açık ve kapalı profesyonel tenis kortları ve uzman antrenörleriyle Çankaya Tenis Kulübü; zeytin iskelelerinden turunç seralarına pek çok güzelliğin eşlik ettiği 2,5 kilometrelik bisiklet ve koşu parkuru Başkentlilerin yaşamına keyif katacak yeni sportif olanaklar arasında yer alıyor.

Tüm bu sosyal yaşam içinde Türkiye'nin en değerli markaları yerini almaya başladı. Sport International'dan sonra eğitim sektörünün yükselen markası Mektebim Koleji ile Marina Ankara sakinleri spordan, eğitime her türlü imkanı bulabilecekler.

Sinpaş Yapı ile Mektebim Koleji arasındaki işbirliği anlaşması, Sinpaş Holding binasında 4 Haziran Perşembe günü Sinpaş Yapı İcra Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Sinpaş Yapı İcra Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Mektebim Koleji Kurucusu Ümit Kalko ve Mektebim Koleji Genel Müdürü Okan Diriktarafından imzalandı.

Sinpaş Yapı ve eğitim sektörünün yeni yıldızı Mektebim Koleji arasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Sinpaş Yapı'nın Marina Ankara projesi içerisinde yer alacak yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni kampüs projesi hayata geçirilecek.

Yaklaşık 1.000 kontenjanı olan Mektebim Koleji'nin Marina Ankara Kampüsü, Aralık 2015'de hizmet vermeye başlayacak. Mektebim Koleji'nin eğitimdeki farkıyla anaokulu, ilkokul ve ortaokul kayıtlarının Ocak 2016'dan itibaren alınacağı ve eğitimin Eylül 2016'da başlayacağı kampüste, konferans salonları, cep sineması, buz pisti, Yüzme Havuzu, robotik sınıfı, sanat atölyeleri, yaşam beceri sınıfları ve 3D laboratuvarlar bulunacak. Marina Ankara bünyesindeki Kampüs projesi başkent için birçok ilki barındırırken, 4 yıl içinde 100 kampüs hedefiyle ulusal büyümesini sürdüren ve kampüs sayısını arttıran Mektebim Koleji, Sinpaş Yapı ile yaptığı işbirliği kapsamında yapılacak yeni kampüslerinde, teknolojinin ve mimarinin tüm imkânlarını kullanarak Modern-Çağdaş eğitim ortamları hayata geçirecek. Anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde eğitim veren Mektebim Koleji, ulusal büyümesini sürdürürken sektörün lideri Sinpaş'ı tercih etti.

Mektebim Koleji, ödüllü Sinpaş binasında eğitime başlayacak

Sinpaş Marina Ankara projesi içinde yer alan ve Sinpaş'ın Çağdaş, yenilikçi ve güvenilir imajını destekleyen bir anlayışla tasarlanan ödüllü bina, Mektebim Koleji Marina Ankara Kampüsü'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bir dönem Sinpaş'ın Ankara Genel Müdürlük Binası olarak da hizmet veren ve 2013 yılında The European Property Awards'da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) "OFFICE

ARCHITECTURE TURKEY – HIGHLY COMMENDED" dalında ödüle layık görülen mimariye sahip kampüs binasında eğitime başlayacak.

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ’den İzmir’e bin konutluk yeni proje müjdesi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir’de bin 5 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Kasım tarihinde yapılacak.
Rotel Cidde’de 86 bin dolara! Teslimler 2026’da!
Rotel projesi, Suudi Arabistan’da yükseliyor. Teslimleri 2026 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirilecek olan projede konut fiyatları 86 bin dolardan başlıyor. 
Murat Kurum: Yıl sonuna kadar bütün kardeşlerimizi evlerine yerleştireceğiz!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Rize’de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde yaptığı açıklamada, “Yıl sonuna kadar bütün kardeşlerimizi evlerine yerleştireceğiz” dedi.
Bahçekent Life’ta yüzde 5’e varan indirim fırsatıyla!
Fiyatların 5 milyon 50 bin TL’den başladığı Bahçekent Life projesinde yer alan konutlar için yüzde 5’e varan indirim imkanı sağlanıyor. 
Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte Ekim 2025 kira artış oranı hesaplama!
TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarına göre mevcut kira bedeli 15 bin TL olarak kiracılar bu ay zamlı kiralarını 20 bin 754 TL olarak ödeyecek.