20 Haziran 2015 Cumartesi

EV KURANLARA VE EVİNİ DEKORE ETMEK İSTEYENLERE BÜTÇEYE UYGUN KEYİFLİ ÖNERİLER

Evlerine yazı getirmek isteyen Hepsiburada.com kullanıcıları, birbirinden farklı sayısız seçenek ve bütçeye uygun fiyat alternatifleriyle birlikte büyük bir fırsat yakalıyor. Nevresim takımı, pike, Yatak örtüsü, havlu, bornoz, avize seti, duş teknesi, Banyo dolabı gibi pek çok ürün, %40 indirim ve fiyat karşılaştırması fırsatıyla kullanıcıların hizmetinde.

Düğün sezonu açıldı

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte yeni evlenecek çiftler, Hepsiburada.com'un Dekorasyon önerileri sayesinde tüm markaların tüm ürünlerini bir arada görebilecek. Çiftler, ev ve Dekorasyon markalarının tüm ürünlerini, hepsiburada.com üzerinden fiyat karşılaştırması yaparak satın alma imkanına da sahip olacak.

Müşterilerine süreki olarak özel kampanyalar ve fırsatlar sunan Hepsiburada.com'un yeni evlenen çiftlere ve evini yeniden dekore etmek isteyenlere yönelik önerilerinden bazıları:

Esse Home Sardinia Nevresim Seti: 69 TL

First Choice Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı: 59 TL

Alla Turca Angie Super Soft Çift Kişilik Yatak Örtüsü: 79 TL

Linens Board Çift Kişilik Pamuklu Pike: 49 TL

Casabel Avril Aile Seti (2 bornoz, 2 havlu ve 1 ayak havlusu): 99 TL

Pasta Tekli Avize: 62 TL

Cabbin 4100 duş teknesi: 299 TL (kargo bedava)

Bestline Inka Banyo Dolabı: 219 TL

Yorumlar

Diğer Haberler

Mevduat faizlerine Merkez Bankası şoku! Bankada 250 bin TL'si olan hemen baksın! İşte bankaların mevduat faizi oranları.
Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararını beklerken, bankalar yıl sonunda faiz indirimi ihtimalini fiyatlandırıyor. Mevduat faizleri geriledi. İşte bankaların mevduat faizi oranları...