20 Haziran 2015 Cumartesi

Havalimanında yolcu bekleyen araç sahipleri için güvenli ve uygun ücretli bir bekleme alanı olacak bin araç kapasiteli Otopark, ilerleyen zamanda teknolojik sistemler ile 2 bin araç kapasitesine çıkarılacak

İspark, ‘Park Et Uçak İle Devam Et' projesi kapsamında Atatürk havalimanı yakınında açtığı Otopark ile 3 saati 1 TL'ye otopark hizmeti verecek. Otopark ile havalimanı arasında 15 dakikada bir ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. İspark'ın yeni otoparkı Yeşilköy P+R açık otoparkında hizmete açıldı.

Havalimanında yolcu bekleyen araç sahipleri için güvenli ve uygun ücretli bir bekleme alanı olacak bin araç kapasiteli otopark, ilerleyen zamanda teknolojik sistemler ile 2 bin araç kapasitesine çıkarılacak.

İSPARK, Park Et Uçak ile Devam Et projesini ilk olarak Sabiha Gökçen Havalimanı otoparkında başlatmıştı. Vatandaşlar, havalimanına 5 dakika mesafedeki İSPARK otoparkına araçlarını bırakarak istedikleri noktaya seyahat edebiliyor. Otoparkın 24 saatlik kullanım ücreti ise 15 TL. 

Yorumlar

Diğer Haberler

GYO'lar sadece konut üretmiyor: Ekonomiye, yatırımcıya ve diğer sektörlere de fayda sağlıyor!
GYO'lar ilk kez Türkiye'de 1995'te kuruldu ve 2024 yılı itibarıyla toplam sayı 48'e ulaştı. Peki GYO'lar nasıl işler? Diğer sektörlere faydaları neler? İşte ayrıntılar...
Ocak 2019-Mart 2024 döneminde hizmet binaları için 4,5 milyar TL kira ödendi!
Kamuda tasarruf genelgesinden sonra gözler kamu kurumları tarafından ödenen kiralara çevrildi. Özelleştirme ve satışlar sebebiyle pek çok kamu kurumu milyonlarca TL kira öder hale geldi.
Özak Duyu Göktürk’te lansman öncesi indirim fırsatı!
Özak GYO, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te inşaatına başladığı 3. projesi Özak Duyu’nun satışına başladı. Lansman öncesine özel indirimlerle satışta.