20 Haziran 2015 Cumartesi

İtalyan ISVEA’dan Adana’ya 3. Mağaza

ISVEA,  stratejik konumuyla Akdeniz'in en önemli şehirlerinden Adana'da açtığı 3. mağazasıyla birlikte Türkiye'de 34. satış noktasına ulaştı.

İtalyan ISVEA, Türkiye'nin dört bir yanında açtığı satış noktalarına bir yenisi daha ekledi. Adana'nın gözde ilçelerinden Seyhan'da Süleyman Demirel Bulvarında açılan ve Archtura'ya ait yenimağazada, Sott'Aqua'dan Viva'ya, Eleganza'dan Colorisvea'ya varıncaya kadar tüm ISVEA ürünleri sergilenecek.

Türkiye pazarına girdikleri günden itibaren mağazalaşma stratejisi ile hızlı bir şekilde büyüme gösterdiklerini vurgulayanISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, yeni satış noktalarıyla müşterileri ile daha çok yakınlaştıklarını ve güzel tepkiler aldıklarını belirtti. Fırat, yeni satış noktaları ile sektörde en beğenilen ve tercih edilen ilk üç markadan biri olma hedeflerine de her geçen gün daha da yaklaştıklarını dile getirdi.

ISVEA  Hakkında

ISVEA, 1962 yılında Angelucci ailesi tarafından Roma'ya 200 km uzaklıkta Eusanio Del Sangro yakınlarında kurulmuştur. Vitrifiye Seramik alanında dünyanın önde gelen ülkesi olan İtalya'da, karakteristik bir İtalyan üreticisi olarak faaliyetlerini yürütmüştür. Özellikle Güney İtalya'da yaygın bir marka olan ISVEA, pazarda ilk 10 üretici arasında yer almıştır. 2013 yılında ECE Holding tarafından satın alınarak Türk Banyo gereçleri pazarıyla buluşturulan ISVEA; İtalyan tasarım kültürü, kalite ve fonksiyonellik yaklaşımını tüketicilere sunmayı amaçlamaktadır. ISVEA bambaşka bir Banyo deneyimi yaşatmayı ve tüketicileri ile duygusal bağ kurmayı ilke edinen felsefesi ile Türkiye'de de öncelikli tercih edilen banyo markası olmayı hedefliyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Özak Duyu Göktürk’te lansman öncesi indirim fırsatı!
Özak GYO, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te inşaatına başladığı 3. projesi Özak Duyu’nun satışına başladı. Lansman öncesine özel indirimlerle satışta.
Ocak 2019-Mart 2024 döneminde hizmet binaları için 4,5 milyar TL kira ödendi!
Kamuda tasarruf genelgesinden sonra gözler kamu kurumları tarafından ödenen kiralara çevrildi. Özelleştirme ve satışlar sebebiyle pek çok kamu kurumu milyonlarca TL kira öder hale geldi.
GYO'lar sadece konut üretmiyor: Ekonomiye, yatırımcıya ve diğer sektörlere de fayda sağlıyor!
GYO'lar ilk kez Türkiye'de 1995'te kuruldu ve 2024 yılı itibarıyla toplam sayı 48'e ulaştı. Peki GYO'lar nasıl işler? Diğer sektörlere faydaları neler? İşte ayrıntılar...