20 Haziran 2015 Cumartesi

Firmalara grafik tasarımdan mimariye, iletişim alanından iç mekan tasarımına kadar geniş bir yelpazede Danışmanlık hizmeti veren Karbon, tasarladığı modül ve başüstü dolabı ile Ofis mobilyalarına kurumsal kimlikleri doğrultusunda renkli seçenekler sunuyor.

Dolap ve keson özelliğini bir arada bulunduran modül, ofisin konforunu artırıyor. Modülün tasarımında fonksiyonellik ve estetik ön plana çıkıyor. Özel tasarımlı modül, karşılıklı oturan iki kişinin ihtiyaçlarına pratik bir çözüm sunmak için çekirdeğinde her iki tarafın ortak kullanımına açık bir dolap bulunduruyor. Dolabın başında ve sonunda yer alan kesonlar ise kişiye özel kullanımı sağlıyor. 

Modül ile takım olarak tasarlanan baş üstü dolabı ise, dar mekanlarda duvarları değerlendirmek için Ofis çalışanlarının rahatlıkla ulaşabileceği yükseklik ve derinlikte yer alıyor. Hareketli kapak sistemi kullanım kolaylığı sağlarken, açık orta bölüm ise Kütüphane işlevi görüyor.

"Estetik", " Fonksiyonel" ve "Ekonomik" Tasarım anlayışından yola çıkan Karbon, modül ve dolapların ana kabuğunda doğal meşe papel kaplamaya yer veriyor. Kesonlar ve kapaklar ise firma kimliğine uygun istenilen renklerde hazırlanıyor. Ayrıca modüler bir sistem olarak tasarlanan üniteler çoklu çalışma istasyonları için boyutlandırılabiliyor. Dolap bölümlerindeki kapaklar isteğe göre arttırılabiliyor, azaltılabiliyor veya cam uygulaması ile şeffaflaştırılabiliyor.

Firmalara marka oluşturma ve geliştirme, iç mekan tasarımı, iletişim alanlarında Danışmanlık hizmeti veren Karbon, projelere ve istekler doğrultusunda özel çözümler sunan ürün tasarımları da gerçekleştiriyor.

Karbon Hakkında

2005 yılından beri firmalara marka oluşturma ve geliştirme, iç mekan tasarımı, iletişim tasarımı alanlarında multidisipliner danışmanlık hizmeti vermektedir. Plus Kitchen, Beyaz Fırın, Emek Pastanesi, Melod, Çikolata, Centrum Toplantı Hizmetleri, Tay Mum ve benzeri birçok firmaya danışmanlık yapmaktadır.

Selen Selviler Özüekren, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden 1999'da mezun oldu. Mezuniyetin ardından Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde çalışmaya başladı. Bölümün sektöre yönelik profesyonel Tasarım hizmeti veren ekibinde proje koordinatörü olarak çalıştı. 2000 yılında araştırma görevlisi oldu. Yüksek lisans eğitimini Görsel İletişim Tasarımı alanında tamamladı. 2005'te kurucusu olduğuKarbon'da tasarım danışmanı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Akgün Özüekren, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık okudu. Mezuniyetinden önce katıldığı Kovuk İnşaat'ta, mimar Yalçın Özüekren ile 10 yıl boyunca çalıştı. Ispartakule (İstanbul), Kazablanka (Fas) ve Struga (Makedonya) Konut Yerleşmesi projeleri ile Kentsel Planlama ölçeğinden Konut iç planlamasına kadar genişleyen bir perspektifte tasarım süreçlerine katkıda bulundu. Sultanahmet Cezaevi'nin Four Seasons Oteli'ne dönüştürüldüğü Restorasyon projesinde çalıştı. İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2007'den beridir Karbon'da mimar ve tasarım danışmanı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

http://www.karbonltd.com/

Yorumlar

Diğer Haberler

Ocak 2019-Mart 2024 döneminde hizmet binaları için 4,5 milyar TL kira ödendi!
Kamuda tasarruf genelgesinden sonra gözler kamu kurumları tarafından ödenen kiralara çevrildi. Özelleştirme ve satışlar sebebiyle pek çok kamu kurumu milyonlarca TL kira öder hale geldi.
Özak Duyu Göktürk’te lansman öncesi indirim fırsatı!
Özak GYO, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te inşaatına başladığı 3. projesi Özak Duyu’nun satışına başladı. Lansman öncesine özel indirimlerle satışta.
GYO'lar sadece konut üretmiyor: Ekonomiye, yatırımcıya ve diğer sektörlere de fayda sağlıyor!
GYO'lar ilk kez Türkiye'de 1995'te kuruldu ve 2024 yılı itibarıyla toplam sayı 48'e ulaştı. Peki GYO'lar nasıl işler? Diğer sektörlere faydaları neler? İşte ayrıntılar...