20 Haziran 2015 Cumartesi

TS Crystall sayesinde artık evinizde; Aydınlatma, Klima, müzik, Güvenlik sistemi hatta panjurları tek tuşla kontrol edebileceğiniz bir yardımcınız var. Zengin ürün yelpazesi ve fonksiyonel ürünleri ile uzun yıllardır Anahtar & Priz sistemlerinin devi haline gelen Berker by Hager sadelik ve şıklığın simgesi TS Crystall sayesinde yaşadığınız özel anlara değer katacak. Küçük bir dokunuşla tüm evinizi kontrol edeceğiniz TS Crystall Ball ile Modern Tasarım, şıklık ve teknolojinin gücünü hissedin. TS serisinin dört farklı renkteki Swarovski kristalleri ile kendinizi şımartmaya hazır olun. Kişiye özel üretim özelliği ile ise konforu ve şıklığı eşsiz hale getirebilirsiniz. TS Crystall serisi ile kendi oluşturacağınız senaryolar dahilinde fonksiyonellik ve teknolojinin keyfini çıkarın. TS Crystall serisini akıllı ev sistemlerinin yanı sıra konvansiyonel ve RF sistemler ile de kullanabilirsiniz.

Berker by Hager Hakkında;

Faaliyette bulunduğu ülkelerde sektör lideri olarak  binalarda Enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker,2010 yılında Hager Grubuna katılması ile birlikte, 12.000 çalışanıyla sektörünün en büyük firmaları arasında yer almaktadır. Almanya'nın Sauderland bölgesinde 1919 yılında kurulan Berker, bugün dünya çapında boy gösteren, birçok Tasarım ödülü kazanmış ve yeniliklere ev sahipliği yapmış uluslar arası bir marka… Konforlu ve kişiye özgü tasarımlarıyla yenilikçi mekanlar üreten Berker ve Hager'in ürün gamında teknolojiyle şıklığı harmanlayan Anahtar ve Priz sistemlerinden akıllı ev otomasyonlarına, cihaz ve otomobil anahtarlarından endüstriyel çözümlere kadar Enerji yönetimine dair tüm sistemler bulunuyor. Geleneksel ve güçlü Alman teknolojisine sahip Berker by Hager, çeşitli ürünleriyle kazandığı IF Design Award China, IF Product Design Award, Good Design, Design Plus, Reddot Award, Materialica Design Award, Designpreis, Plus X Award gibi birçok ödülle başarısını tescilliyor. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Özak Duyu Göktürk’te lansman öncesi indirim fırsatı!
Özak GYO, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te inşaatına başladığı 3. projesi Özak Duyu’nun satışına başladı. Lansman öncesine özel indirimlerle satışta.
GYO'lar sadece konut üretmiyor: Ekonomiye, yatırımcıya ve diğer sektörlere de fayda sağlıyor!
GYO'lar ilk kez Türkiye'de 1995'te kuruldu ve 2024 yılı itibarıyla toplam sayı 48'e ulaştı. Peki GYO'lar nasıl işler? Diğer sektörlere faydaları neler? İşte ayrıntılar...
Ocak 2019-Mart 2024 döneminde hizmet binaları için 4,5 milyar TL kira ödendi!
Kamuda tasarruf genelgesinden sonra gözler kamu kurumları tarafından ödenen kiralara çevrildi. Özelleştirme ve satışlar sebebiyle pek çok kamu kurumu milyonlarca TL kira öder hale geldi.