20 Haziran 2015 Cumartesi

15 Haziran - 5 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılan alışverişlerde ziyaretçiler birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı elde ediyor. Olimpa AVM, ilk kez alışveriş kampanyası ile ziyaretçilerine otomobil hediyesi sunuyor.

Başakşehir bölgesinin ilk Alışveriş Merkezi olan Olimpa AVM 5. yaşını dolduruyor. Açıldığı ilk günden beri sadık bir ziyaretçi kitlesi bulunan Olimpa AVM, 15 Haziran tarihinden itibaren her 70 TL'lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı sunuyor.

5 Kasım tarihinde son bulacak olan hediye kampanyasında noter huzurunda yapılacak çekilişle bir kişi ‘Nissan Juke' kazanarak otomobil hayaline kavuşacak.  Ayrıca kampanya kapsamında katılımcılardan 2 kişiye Buzdolabı, 10 kişiye elektrikli süpürge, 2 kişiye iPhone 6, 2 kişiye iPad mini, 2 kişiye Çamaşır makinası, 2 kişiye de Led TV  hediye edilecek.

7 Kasım saat 16.00'da Olimpa AVM'de yapılacak etkinlikle otomobil; kazanan şanslı katılımcıya teslim edilecek. 10 Kasım tarihinde tüm talihlilerin duyurusu yapılarak ziyaretçilere hediyeleri teslim edilecek.

Alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Olimpa AVM kuruluşundan bu yana bölgeye prestij ve değer katmaya devam ediyor. 5. yılına özel hediyelerle girecek olan Olimpa AVM, yıl boyu ziyaretçilerinin yüzünü güldürmeye devam edecek.

Olimpa AVM iletişim bilgileri:

www.olimpaavm.com

T: 0212 478 8888

Yorumlar

Diğer Haberler