20 Haziran 2015 Cumartesi

En sevdiklerinizi ağırlayacağız sofralarda sohbet baş kahraman, lezzet de eşlikçisi olur. Bayram öncesinde Partita yemek masasında misafirlerinizi ağırlamaya ne dersiniz?

Yaşam kültürüne değer katan tasarımlarıyla 43 yıldır adından söz ettiren Koleksiyon gelenekselliği modern çizgilerle harmanlayan ürün grubundan Ramazan Bayramı'na yaraşır bir öneri; Partita Masa. Partita müzikte tekrar eden parçaların peş peşe dizilmesine deniyor. Faruk Malhan tasarımı olan Partita yemek masası ise dört farklı boyut ve bir de açılıp kapanabilen model alternatifleriyle sunuluyor. Smoked meşe ya da koyu renk kaplama alternatifleri, yalın çizgisi ve geçme çapraz ayaklarındaki estetik ile farklı Dekorasyon stillerine eşlik edebilecek bir çizgide tasarlanmış.

Ramazan Bayramı'nda misafirlerinizi ağırlayacağınız Partita yemek masalarını Koleksiyon mağazalarında görebilir, www.koleksiyon.com.trüzerinden inceleyebilirsiniz.

Koleksiyon Hakkında;

mimar Faruk Malhan tarafından 1972 yılında Ankara'da kurulan Koleksiyon mobilyadan cam, porselen ve tekstil ürünlerine oldukça zengin bir ürün gamını tam 40 yılı aşkın süredir tüketicilerin beğeni ve hizmetine sunmaktadır. Koleksiyon, 1988 yılından bugüne Tekirdağ'da 86 bin metrekarelik alanda kurulu kapasitesi ile ev ve ofis mobilyası üretimi yaparak Londra'dan Kahire'ye dünyanın 15 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Yeni düşünce, yeni standart ve yeni Tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede Mobilya tasarımı anlayışıyla, endüstri ürünlerinden çok, düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan Koleksiyon'un çalışma kültürü üzerine odaklanan yenilikçi konseptleri sayesinde Türkiye ve dünyada birçok büyük şirket ofislerinde Koleksiyon Mobilya ürünlerine yer vermektedir. Ev mobilyasındaki yeni yaşam alanı kurgusu ile de dikkat çeken Koleksiyon hakkında detaylı bilgiye www.koleksiyon.com.tr'den ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Diğer Haberler

Mevduat faizlerine Merkez Bankası şoku! Bankada 250 bin TL'si olan hemen baksın! İşte bankaların mevduat faizi oranları.
Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararını beklerken, bankalar yıl sonunda faiz indirimi ihtimalini fiyatlandırıyor. Mevduat faizleri geriledi. İşte bankaların mevduat faizi oranları...