2 Ocak 2026 Cuma

Emlak Konut GYO Ataşehir Kayışdağı ihalesine 9.2 milyar TL’lik teklif!

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ 40 ildeki 531 gayrimenkulü yüzde 10 ve yüzde 30 peşinatla satışa çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 40 şehirde yer alan toplamda 531 gayrimenkulü 7-8-9 Ocak 2026 tarihlerinde 'açık artırma' yöntemiyle satacak.
Şantiyelerde dijital dönem başlıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, inşaat sektöründe dijital dönüşümü hızlandırmak amacıyla geliştirdiği Mobil Şantiye Defteri (Şantiye-M) uygulamasını hayata geçiriyor.
TOKİ 500 bin konut kuraları hangi şehirde ne zaman çekilecek?
TOKİ’nin 500 bin yeni konut projesinin kura çekim listesi açıklandı. Adıyaman, Şırnak ve Hakkari’de kura çekilişleri yapılırken, sıradaki kuralar 5 Ocak 2026’da Siirt ve Van’da, 6 Ocak’ta Mardin ve Ağrı’da, 7 Ocak’ta ise Batman’da çekilecek.
Okçuoğlu İnşaat’tan Ankara’ya bin 925 konutluk yeni proje geliyor!
Okçuoğlu İnşaat, başkent Ankara’da bin 925 konutluk yeni proje inşa edecek. Saraycık’ta yükselecek olan proje 3 milyar 415 milyon 544 bin TL’ye mal olacak.
Aryap Lotus Ocak 2026 yeni fiyat listesi!
Teslimleri bu yılın Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Aryap Lotus projesindeki konutların güncel satış fiyatları 7 milyon 25 bin TL’den başlıyor.