18 Kasım 2025 Salı

Deprem bölgesindeki 350 bininci konut teslim edildi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konut satışlarında fren işareti!
Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut satışlarındaki hızlı yükseliş döneminin yerini durağanlığa bıraktığını belirtti.
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 51 ildeki 512 gayrimenkulü yüzde 20 indirimle satışa çıkardı!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığının mülkiyetinde bulunan toplam 512 gayrimenkul, yüzde 20 indirimle satışa sunuldu.
Ala Kandilli Konakları’nda lansmana özel fiyatlarla! Yeni proje!
İstanbul Üsküdar’ta hayata geçirilen Ala Kandilli Konakları projesinde yer alan konutlar için lansmana özel ödeme koşulları sunuluyor. 
İzmir’in ünlü inşaat firmasından konkordato talebi!
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde faaliyet gösteren ve Zen Yapı markasıyla tanınan Zenginor İnşaat Ticaret Limited Şirketi, mali darboğaz gerekçesiyle konkordato talep etti.
İV Kandilli'de yılın son fırsatı! Yüzde 35 peşin ödemede 36 ay vade farksız taksitle!
İV Kandilli yeni ödeme kampanyasıyla yılın son günlerinde kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.  Kampanya kapsamında yüzde 35 peşin ödemede 36 ay vade farksız taksit ve yüzde 5peşinat ödemede 18 ay vade farksız taksit seçenekleri yer alıyor.